2007. november 14.

BEJEGYZÉSEK MODERÁLÁSA

Miután a napokban több kompromittáló üzenet érkezett a blogra (szedevakantista forrásból), a megjegyzéseket kénytelen vagyok moderálni. Az elküldött megjegyzéseket a rendszer azonnal menti, de csak késve jelennek meg nyilvánosan, mert előbb hozzám futnak be engedélyezésre. Igyekszem legalább naponta engedélyezni őket: a fennakadásért elnézést kérek.

F.M.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Mint a Servitores Reginae Apostolorum Institute alapító tagja, örörmteljes üdvözletem küldöm abból az alkalomból, hogy a a régi szentmise visszatérhetett a magyar földre. Kovács Atyának, akivel Wigratzbadban találkoztam az ad Juventutem idején, tiszteletteljes es szeretõ jókivánságaim küldöm. Bemutatkozásként csak annyit, hogy mi, Servitores, a hagyományos liturgia szellemeben élünk; a régi szentmisére járunk és a hagyományos latin zsolozsmát végezzük, összedolgozván a Szent Péter Társasággal.
Az oldalt Budapesten élõ hugom kuldte. Erre, a régi szentmise visszatérésére Magyarországon csak egy módon lehetett reagálni-örömkönnyekkel. Ime, a Jóisten végtelen irgalmából könyörgésünket meghallgatta; hiszen ez az egyik, az alapító okmányunkban is rögzített célunk - imádkozni es tenni azért, hogy otthon is meglegyen a kegyelem áradása a hagyományos liturgián keresztül.
Isten áldja munkájukat!
Margarita nõvér.