2008. október 27.

LELKI NAP GÖDÖLLŐN

2008. október 30-án, csütörtökön (köznap) Kovács Ervin Gellért atya lelkinapot tart Gödöllőn a Szent Mihály Laikus Káptalan tagjai, néhány szkóla és minden további érdeklődő részére. A tervezett program a következő:



- 9:00

- régi rítusú énekes szentmise
- tercia
- 1. elmélkedés
- szilencium
- 2. elmélkedés
- szexta
- ebédszünet és pihenő
- 14:00
- 3. elmélkedés
- nóna
- szilencium
- 4. elmélkedés
- 18:00
- vesperás a premontrei közösséggel

A lelki napra a premontreiek Fácán sori templomában fog sor kerülni (megközelítéséhez ld. a vízkereszti matutínum hirdetését; Budapestről a 8:05-kor induló gyorsvonat a legalkalmasabb). A kishórákat és a vesperást a Premontrei diurnáléból végezzük. A szerény, hideg ebédhez az alapanyagot a szervező biztosítja, az elkészítésben a jelenlévők közreműködésére számítunk. Remélve, hogy minél többen meg tudtok jelenni, kívánunk imádságos fölkészülést:
V.L.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

A vízkereszti matutínum hirdetésében ez volt a megközelíthetőségre:

A helyszín a vasúttól és a HÉV végállomásától 5-10 percre található, térképen ld. http://www.utcakereso.hu/map3/index.php?action=search&scale=a1.0&country=hu_uk&city=G%F6d%F6ll%F5&street=F%E1c%E1n+sor&num=3 Budapestről Gödöllő megközelíthető autóbusszal (Népstadion), HÉV-vel (Örs vezér tere) vagy vonattal (Keleti pu.). A három közül a leggyorsabb és a legkényelmesebb (föltéve, hogy a sztrájk addig véget ér) a legutóbbi: minden óra 5 perckor gyors-, minden óra 40 perckor személyvonat indul ide, az előbbi menetideje 30, az utóbbié 40 perc. A Gödöllő, Hatvan, Füzesabony, Eger, Miskolc vagy Sátoraljaújhely felé közlekedő járatok bármelyike használható.

Névtelen írta...

Nagyon köszönöm az egész napot, olyan jó volt! Kár, hogy kevesen jöttetek...