2013. november 24.

Hirdetnivalóink az új egyházi év kezdeténÁdventi matutínum

Az ádvent fogadását 2013. november 30-án, szombaton, az előestén ádvent első vasárnapjának virrasztó zsolozsmájával (matutínum és laudes) kezdjük meg, 20 óra 30 perces kezdéssel a Váci utcai Szent Mihály-templomban, zsolozsmáink rendes helyszínén.


Ádventi lelkinap  

2013. december 7-én, szombaton Kovács Ervin Gellért premontrei atya ádventi lelkinapot tart a pesti ferenceseknél (Budapest V., Ferenciek tere). A lelkinap 9 órakor kezdődik szentmisével a templomban, majd elmélkedések következnek a Szent Ferenc teremben, a templomtól jobbra lévő rendház közösségi termében. A minden érdeklődő előtt nyitott program kora délután (legkésőbb 14 órakor) fejeződik be.
     Sajnos különböző okok miatt ádventi időben más időpontra nem tudtuk helyezni programunkat, reméljük, hogy a szombati munkanap ellenére minél többen részt tudnak venni rajta. (Az elmélkedésekről hangfelvétel készül, amit utólag — a clsmaszerv[kukac]gmail[pont]com címre küldött — kérésre meg tudunk mutatni.)


Szkólatoborzó

Ádventtől ismét várjuk azokat az érdeklődőket, akik kedvet és elhivatottságot éreznek magukban az énekes közreműködésre az istentiszteleteken. A kezdőknek szóló próbák a Szent Imre Gimnáziumban vannak, csütörtökönként. Aki szeretne csatlakozni a kezdők és haladóbb kezdők felkészüléséhez, előzetesen föltétlenül keresse meg e-mailben Bata Zsófiát, a kezdő próba vezetőjét (clsmainfo[kukac]gmail.com).

Nincsenek megjegyzések: