2009. június 21.

SZENTIVÁNÉJI MATUTÍNUM

E hét keddjén, 2009. június 23-án, este 8 órai kezdettel szentivánéji matutínumot imádkozunk az esztergomi rítus szerint Budapesten, a Belvárosi Szent Mihály-templomban. A karban részt vevőket nyomatékosan kérjük, hogy a pontos és nyugodt kezdés érdekében legalább fél órával korábban legyenek a helyszínen. Az olvasmányok beosztása és a füzetek előkészítése miatt minél gyorsabb visszajelzésre számítunk.

Szent Péter és Pál apostolfejedelmek ünnepén, június 29-én, jövő hétfőn szintén a Szent Mihály-templomban tartjuk a szentmisét este fél 7 órai kezdettel.

Annak a közel 200 személynek, aki ezt valamikor kérte és kérését utóbb sem vonta vissza, évek óta elektronikus levélben küldünk értesítést a szertartások helyéről és idejéről. A továbbiakban a hirdetéseket az eddigi két-három hét helyett két-három nappal korábban fogjuk körlevélben megküldeni. Az előrelátóbbak számolhatnak a minden vízkeresztkor közzétett, éves beosztással, a kevésbé előrelátóknak viszont hasznosabbnak bizonyult egy, a szertartást közvetlenül megelőző értesítés. Azok, akik szívesen kapnának hirdetést, de eddig nem szerepeltek a címzettek között, legyenek szívesek igényüket jelezni a foldvarymiklos@hotmail.com levélcímen.

Nincsenek megjegyzések: