2009. augusztus 10.

MISEFÖLVÉTEL AZ INTERNETEN

A Gloria TV jóvoltából immár az interneten is megtekinthető P. Barsi Balázs OFM június 14-i hagyományos rítusú szentmiséjének televíziós fölvétele: http://hu.gloria.tv/?media=30596.


POST SCRIPTUM 1 (2011 szeptember):

Barsi Balázs atyának a sümegcsehi Newman-templomban bemutatott, régi rítusú szentmiséjének felvétele időközben lekerült a Gloria.tv videómegosztóról, 2011 szeptemberétől azonban jó felbontásban, helyes képaránnyal, hozzászólási lehetőséggel, valamint a hozzá tartozó magyarázó riport vágatlan formájával az alábbi oldalon érhető el: http://metanoia.hu/tridenti_mise.


POST SCRIPTUM 2 (2012 augusztus):

Úgy tűnik, ez a misefölvétel lassan olyan kalandos utat kezd bejárni, mint maga a hagyományos római liturgia, amelyet ábrázol. Az előbbi Post Scriptumot nagyjából egy évvel később azzal kell korrigálnunk, hogy a metanoia.hu honlapra föltett misefölvétel ott többé nem található meg, közben azonban ebban a formájában (jobb minőség, helyes képarány) visszakerült a Gloria.tv-re, s ugyanígy járt Balázs atya teljes interjúja is. A két videoanyag tehát pillanatnyilag az alábbi helyeken érhető el:

Barsi Balázs atya 2009 június 14-i régi rítusú szentmiséje
http://gloria.tv/?media=291237

Barsi Balázs atyának a szentmise után adott interjúja
http://gloria.tv/?media=281476